EVOLIS BADGY 200

Moderne plastkort fargeskriver i svært kompakt og brukervennlig design. Enkel i bruk. Badgy er basert på et meget brukervennlig konsept som gir deg tilgang til et stort utvalg maler. Malene tilpasses etter ønske til medlemskort, adgangskort rabattkort osv. Det er også mulig å bruke egne bilder, logo, tekst og strekkoder. Løsninger baseres på maler fra Exel.

EVOLIS ZENIUS

Moderne plastkort fargeskriver i svært kompakt og brukervennlig design. Enkel i bruk. Zenius kan også leveres med utstyr for programmering av kontaktløse kort og kort med magnetstripe, nettverkskort og duplex. Det er også mulig å bruke egne bilder, logo, tekst og strekkoder. Leveres Cardpresso Software.

EVOLIS PRIMACY

Den ultimate plastkort fargeskriver i kompakt, praktisk og brukervennlig design. Primacy tilpasses dine behov. Meget enkel i bruk. Lag flotte ID-kort og andre typer plastkort med dine logoer og foto i medfølgende software. Tosidig trykk. Hastighet 4 farge trykk opp til 210 kort per time, enfarge trykk opp til 850 kort per time. Leveres også i versjoner med mulighet for programering av magnetstripe, smart- card chip og kontaktløse kort. Kan også leveres som ensidig printing.

EVOLIS AVANSIA

Avansia trykker sylskarpe utskrifter i bilde og tekst. Automatisk dobbeltsidig. Utfallende trykk. Magasin for 250 kort. En proff produksjonsmaksin til å lage Adkangskort, ID-kor, Gavekort, Medlemskort, Eventskort, Skolekort og Kantinekort.

Evolis Badgy 200

Platkortskriver - Starterkit

Fargebånd Badgy200

Fargebånd CMYK+O

Evolis Zenius

Plastkortskiver - Starterkit

Fargebånd Zenius

Fargebånd CMYK+O

Evolis Primacy Duplex

Plastkortskriver

Evolis Avansia

Plastkortskriver - Starterkit

Tilbehør

Kortholder

Sort - pk 50 stk.

Snelle 2120-3101

Pk 100 stk - Rød

Plastkort C4001

Pk à 100 hvite kort

Plastkort Magiso

M/magnetstripe, 500stk

Halskjede - 10mm

Tekstil, bulldog clip, 100 stk.

Bagasjerem, lær

Pk 100 stk.

Gripper Plastchip

Sort - pk 100 stk

Cardpresso XS

Plastkort software