EVOLIS BADGY 200

Evolis Badgy 200 er en moderne plastkort fargeskriver i svært kompakt og brukervennlig design. Enkel i bruk. Badgy er basert på et meget brukervennlig konsept som gir deg tilgang til et stort utvalg maler. Malene tilpasses etter ønske til medlemskort, adgangskort, rabattkort osv. Det er også mulig å bruke egne bilder, logoer, tekst og strekkoder. Løsningen baseres på maler fra Excel. Badgy leveres som startpakke, og er klar til bruk. Den er den rimlige kortprinter løsningen. Utskriftshastighet. inntil 95 kort/time.

EVOLIS ZENIUS

Moderne plastkort fargeskriver i svært kompakt og brukervennlig design. Enkel i bruk. Zenius kan også leveres med utstyr for programmering av kontaktløse kort og kort med magnetstripe, nettverkskort og duplex. Det er også mulig å bruke egne bilder, logo, tekst og strekkoder. Leveres Cardpresso Software.

EVOLIS PRIMACY

Den ultimate plastkort fargeskriver i kompakt, praktisk og brukervennlig design. Primacy tilpasses dine behov. Meget enkel i bruk. Lag flotte ID-kort og andre typer plastkort med dine logoer og foto i medfølgende software. Tosidig trykk. Hastighet 4 farge trykk opp til 210 kort per time, enfarge trykk opp til 850 kort per time. Leveres også i versjoner med mulighet for programering av magnetstripe, smart- card chip og kontaktløse kort. Kan også leveres som ensidig printing.

EVOLIS AVANSIA

Avansia trykker sylskarpe utskrifter i bilde og tekst. Automatisk dobbeltsidig. Utfallende trykk. Magasin for 250 kort. En proff produksjonsmaksin til å lage Adkangskort, ID-kor, Gavekort, Medlemskort, Eventskort, Skolekort og Kantinekort.

Evolis Badgy 200 Plastkortskriver - Enkeltsidig

Platkortskriver - Starterkit

Fargebånd Badgy200

Fargebånd CMYK+O

Tilbehør

Kortholder

Sort - pk 50 stk.

Snelle 2120-3101

Pk 100 stk - Rød

Plastkort C4001

Pk à 100 hvite kort

Plastkort Magiso

M/magnetstripe, 500stk

Halskjede - 10mm

Tekstil, bulldog clip, 100 stk.