Besøksadresse:

Industri og Boligprodukter AS
Decorativ - LUTH
Brobekkveien 80 C, Bygg 10
NO-0582 Oslo

Tel: (+47) 23 28 76 30 eller (+47) 23 40 42 00

E-post: luth@luth.no eller kundesenter@decorativ.no
NO 945 048 247 MVA

Kjøpsinformasjon

1. Priser og Produkter
Alle priser på disse internettsidene er oppgitt eks. mva. Unntakene er reklameårbøker, lærebøker og magasiner som er avgiftsfrie. Vi tar forbehold om prisjusteringer og tastefeil, men vil til enhver tid bestrebe oss på å holde disse sidene oppdaterte. Ekspedisjonsgebyr på kr 100,- kan belastes ved ordrekjøp under kr 300,- 

2. Levering
Levering/utsendelse skjer normalt neste dag som bestillingen mottas hos oss (helst innen kl.13.00). I motsatt fall vil du som kunde få beskjed om eventuelle forsinkelser og ny forventet leveringstid. Varer sendes normalt med Postens Bedriftspakke, eller med eget bud i Oslo-området.

3. Betaling
Bedriftskunder kan få opprettet kundekonto og få faktura-avtale med 10 til 30 dagers betalingsfrist. Privatkunder kan få tilsendt varer ved å betale kontant, med VISA eller Mastercard. Det er også mulig å forhåndsbetale varer, f.eks. via nettbank.
Ved opprettelse av kundekonto blir det foretatt en kredittsjekk på forhånd. Kredittverdigheten blir utslagsgivende for om kredittkjøp innvilges.

4. Reklamasjon
Ved mottak skal kunden inspisere varen(e) og eventuelt straks reklamere feil eller mangler. Om dette ikke skjer innen rimelig tid, vil reklamasjonen ikke kunne godtas.
Retur av varer skal kun skje etter forhåndsavtale med LUTH & CO A.S. Programvare og lignende varer med brutt forsegling aksepteres ikke returnert med mindre åpenbare feil eller mangler foreligger. Ved spesiell avtale kan retur av programvare med brutt forsegling aksepteres. Dette belastes med et gebyr på 10% av varens verdi.

5. Ansvar
LUTH & CO A.S forplikter seg til å levere en feilfri, funksjonsdyktig vare i samsvar med oppgitte spesifikasjoner på kjøpstidspunktet.

6.GDPR

Samtykke for registrering av persondata Når du legger inn en bestilling Luth & Co AS, må du legge inn persondata som for eksempel organisasjonsnummer, navn, adresse, e-post og telefonnummer. I forbindelse med kjøpet ditt samtykker du til å la oss lagre og bruke dataene dine for å kunne fullføre avtalen med deg. Blir dataene delt med en tredjepart? Dine data blir delt med Visma Mamut i henhold til vår leveranseavtale. Vi har opprettet en datebehandlingsavtale med dem. Dine persondata blir kun delt med en tredjepart hvis valgt betalingsmetode krever at vi må videresende denne informasjonen. Ingen persondata blir solgt til tredjeparter. Hvilke data lagres og hvor lenge lagres det? Vi lagrer relevant data så lenge som det er påkrevd, i henhold til Norsk regnskapslov. For å beskytte deg mot svindel, vil også IP-adressen din lagres. Rett til tilgang på dine data I henhold til GDPR har du rett til å få tilgang på data vi har lagret om deg. Du har også rett til å kreve at data blir korrigert.
 

 

LUTH & CO AS startet opp med salg av fotopolymerklisjeer og andre nisjeprodukter for grafisk industri året 1981. I dag er vårt hovedfokus på maskiner og forbruksmateriell til kundegrupper som: Reklamebyråer, trykkerier, copyshops, arkitekter og skilt-dekor kunder. Vi er også kjent som fontshop.

LUTH & CO AS vil fra 1.7.2020 være en del av selskapet Industri og Boligprodukter AS (IBG). Overtagelsen skjer ved at IBG kjøper 100% av aksjene i Luth & Co hvor virksomheten deretter overføres til IBG. Daglig leder og eier Paal Erik Nielsen tar med seg sine ansatte og flytter til IBG sine lokaler i Brobekkveien 80 på Alna i løpet av sommeren 2020. Luth & Co vil bli en del av avdeling Decorativ hos IBG. Decorativ (tidl. Tegnesenteret) er en av landets ledende distributører av kunst- og tegnemateriell rettet mot kreative kundegrupper som arkitekter, designere, kunstnere og fagskoler innen kunst, design og tegning. 

Vi ser at tiden er inne for at mindre aktører søker sammen for å utnytte felles ressurser for å være en attraktiv partner for våre kunder. Dagens behov for digitale løsninger på alle plan i bedriften gjør at vi sammen kan tilby enkle og smidige løsninger for våre kunder.
Produktmessig vil en sammenslåing av Luth og Decorativ bli en solid partner for alle kreative kundegrupper. Vi har begge bakgrunn som leverandører til kreativ grafisk bransje, og et sterkt kundefokus med basis i gode logistikkrutiner og solid produktkunnskap.
Vi vil nå telle 18 medarbeidere totalt i IBG, som har som fokus å gjøre hverdagen enklere for fagfolk!

Nøkkelpersoner i divisjon LUTH & CO:

Knut Johan Moen
Ordre - Salg 

knut@luth.no eller knut@decorativ.no

Tlf. direkte: 23 40 42 03

Susanna Almeida Alawi
Fonter/Programvare

susanna@luth.no eller susanna@decorativ.no

Tlf. direkte: 23 40 42 04