LUTH & CO AS

LUTH & CO AS
Postboks 20 Kalbakken
NO-0901 Oslo

Besøksadresse:
Industri og Boligprodukter AS
c/o Luth & Co AS
Brobekkveien 80 C, Bygg 10
NO-0582 Oslo

Tel: (+47) 2328 7630 eller 23404200

luth@luth.no
NO 931 294 415 MVA

Kjøpsinformasjon

1. Priser og Produkter
Alle priser på disse internettsidene er oppgitt eks. mva. Unntakene er reklameårbøker, lærebøker og magasiner som er avgiftsfrie. Vi tar forbehold om prisjusteringer og tastefeil, men vil til enhver tid bestrebe oss på å holde disse sidene oppdaterte. Ekspedisjonsgebyr på kr 100,- kan belastes ved ordrekjøp under kr 300,- 

2. Levering
Levering/utsendelse skjer normalt neste dag som bestillingen mottas hos oss (helst innen kl.13.00). I motsatt fall vil du som kunde få beskjed om eventuelle forsinkelser og ny forventet leveringstid. Varer sendes normalt med Postens Bedriftspakke, eller med eget bud i Oslo-området.

3. Betaling
Bedriftskunder kan få opprettet kundekonto og få faktura-avtale med 10 til 30 dagers betalingsfrist. Privatkunder kan få tilsendt varer ved å betale kontant, med VISA eller Mastercard. Det er også mulig å forhåndsbetale varer, f.eks. via nettbank.
Ved opprettelse av kundekonto blir det foretatt en kredittsjekk på forhånd. Kredittverdigheten blir utslagsgivende for om kredittkjøp innvilges.

4. Reklamasjon
Ved mottak skal kunden inspisere varen(e) og eventuelt straks reklamere feil eller mangler. Om dette ikke skjer innen rimelig tid, vil reklamasjonen ikke kunne godtas.
Retur av varer skal kun skje etter forhåndsavtale med LUTH & CO A.S. Programvare og lignende varer med brutt forsegling aksepteres ikke returnert med mindre åpenbare feil eller mangler foreligger. Ved spesiell avtale kan retur av programvare med brutt forsegling aksepteres. Dette belastes med et gebyr på 10% av varens verdi.

5. Ansvar
LUTH & CO A.S forplikter seg til å levere en feilfri, funksjonsdyktig vare i samsvar med oppgitte spesifikasjoner på kjøpstidspunktet.

6.GDPR

Samtykke for registrering av persondata Når du legger inn en bestilling Luth & Co AS, må du legge inn persondata som for eksempel organisasjonsnummer, navn, adresse, e-post og telefonnummer. I forbindelse med kjøpet ditt samtykker du til å la oss lagre og bruke dataene dine for å kunne fullføre avtalen med deg. Blir dataene delt med en tredjepart? Dine data blir delt med Visma Mamut i henhold til vår leveranseavtale. Vi har opprettet en datebehandlingsavtale med dem. Dine persondata blir kun delt med en tredjepart hvis valgt betalingsmetode krever at vi må videresende denne informasjonen. Ingen persondata blir solgt til tredjeparter. Hvilke data lagres og hvor lenge lagres det? Vi lagrer relevant data så lenge som det er påkrevd, i henhold til Norsk regnskapslov. For å beskytte deg mot svindel, vil også IP-adressen din lagres. Rett til tilgang på dine data I henhold til GDPR har du rett til å få tilgang på data vi har lagret om deg. Du har også rett til å kreve at data blir korrigert.
 

 

Bankinformasjon

Danske Bank
8101 86 99990

IBAN: NO68 8101 86 99990
SWIFT: DABANO22

Velkommen til LUTH & CO AS

LUTH & CO AS startet opp med salg av fotopolymerklisjeer og andre nisjeprodukter for grafisk industri året 1981. I dag er vårt hovedfokus på maskiner og forbruksmateriell til kundegrupper som: Reklamebyråer, trykkerier, copyshops, arkitekter og skilt-dekor kunder.

Nøkkelpersoner i LUTH & CO AS:

Paal Erik Nielsen
Daglig leder - Salg

paal@luth.no

Tlf. direkte: 23 40 42 06

Mobil: 928 83 001

Knut Johan Moen
Ordresjef - Salg / Logistikk

knut@luth.no

Tlf. direkte: 23 40 42 03

Susanna Almeida Alawi
Markedsføring / Regnskap

susanna@luth.no

Tlf. direkte: 23 40 42 04