LUTH & CO AS

LUTH & CO AS
Postboks 20 Kalbakken
NO-0901 Oslo

Besøksadresse:
Prof. Birkelandsvei 24 B
NO-1081 Oslo

Tel: (+47) 2328 7630

infoluth@luth.no
NO 931 294 415 MVA

Kjøpsinformasjon

1. Priser og Produkter
Alle priser på disse internettsidene er oppgitt eks. mva. Unntakene er reklameårbøker, lærebøker og magasiner som er avgiftsfrie. Vi tar forbehold om prisjusteringer og tastefeil, men vil til enhver tid bestrebe oss på å holde disse sidene oppdaterte.

2. Levering
Levering/utsendelse skjer normalt samme dag som bestillingen mottas hos oss (helst innen kl.13.00). I motsatt fall vil du som kunde få beskjed om eventuelle forsinkelser og ny forventet leveringstid. Varer sendes normalt med Postens Bedriftspakke, eller med eget bud i Oslo-området.

3. Betaling
Bedriftskunder kan få opprettet kundekonto og få faktura-avtale med 10 til 30 dagers betalingsfrist. Privatkunder kan få tilsendt varer pr.postoppkrav, eller betale kontant, med VISA eller Mastercard. Det er også mulig å forhåndsbetale varer, f.eks. via nettbank.
Ved opprettelse av kundekonto blir det foretatt en kredittsjekk på forhånd. Kredittverdigheten blir utslagsgivende for om kredittkjøp innvilges.

4. Reklamasjon
Ved mottak skal kunden inspisere varen(e) og eventuelt straks reklamere feil eller mangler. Om dette ikke skjer innen rimelig tid, vil reklamasjonen ikke kunne godtas.
Retur av varer skal kun skje etter forhåndsavtale med LUTH & CO A.S. Programvare og lignende varer med brutt forsegling aksepteres ikke returnert med mindre åpenbare feil eller mangler foreligger. Ved spesiell avtale kan retur av programvare med brutt forsegling aksepteres. Dette belastes med et gebyr på 10% av varens verdi.

5. Ansvar
LUTH & CO A.S forplikter seg til å levere en feilfri, funksjonsdyktig vare i samsvar med oppgitte spesifikasjoner på kjøpstidspunktet.
 

 

 

Bankinformasjon

Danske Bank
8101 86 99990

IBAN: NO68 8101 86 99990
SWIFT: DABANO22

Vi søker Selger i Luth & Co AS

Vi søker en ung energisk person som har erfaring fra salg og som liker å kommunisere med kunder. Du må være selvstendig, serviceminded, ansvarsbevist og ha stå på vilje. Vi søker deg som brenner for salg og kan skape gode kunderelasjoner. Våre kunder er Reklamebyråer, designbyråer, arkitekter, trykkerier, dekorbedrifter og større firmaer med inhouse avdelinger. Stillingen innebærer å booke møter og reise på kundebesøk, hvor du presenterer og gjør innsalg av våre produkter. Du må være selvmotiverende, en stor del av arbeidsdagen jobber du alene ute i felt. Luth og Co AS har en tradisjonsrik posisjon i bransjen og vi har produkter som er ettertraktet i markedet. Noen av våre beste produkter er Pantonevifter/fargestyring, fonter, Adobe og unike rekvisita/maskiner for de kreative.

Se vår produkter på www.luth.no

CV og Søknad sendes snarest til paal@luth.no

Nærmere opplysninger om stillingen, kontakt: Paal Erik Nielsen paal@luth.no Tel:23 28 76 37 / 928 83 001 www.luth.no - Luth & Co AS - Prof. Birkelandsvei 24B

Velkommen til LUTH & CO AS

LUTH & CO AS leverer digitale produkter som fonter og programvare. I tillegg leverer vi fremdeles tradisjonelle produkter som markerblokker, skjærematter, typometer, linjaler, markere, generell trykkerirekvisita og fotopolymerklisjéer.

Nøkkelpersoner i LUTH & CO AS:

Paal Erik Nielsen
Daglig leder - Salg

paal@luth.no

Tlf. direkte: 23 28 76 37

Mobil: 928 83 001

Knut Johan Moen
Ordresjef - Salg

knut@luth.no

Tlf. direkte: 23 28 76 42

Bjørn Terje Hansebråten
Logistikk

bjorn@luth.no

Tlf. direkte: 23 28 76 44

Vigdis Soot Baardseng
Økonomi

vigdis@luth.no

Tlf. direkte: 23 28 76 31

Bård Martinsen
Markedsansvarlig - Salg

baard@luth.no

Direkte: 23 28 76 41

Mobil: 926 14 247