Nedlasting av PANTONE-farger. Ved kjøp av nye Pantonevifter, registrer produktet på "myPantone" for å laste ned programvaren. Color Manager vil da oppdatere alle de nyeste fargen til dine kreative programmvare.
Registrer deg HER og last ned programvaren.

PANTONE Color Manager

Har du en gammel vifte? Etter en stund så blir fargeviftene slitte etter bruk. Ved mye bruk blir også fargen falmet av sollys. Har det gått noen år siden du investerte i nye pantonevifter? Eller trenger du de nyeste fargene som har kommet på markedet. Ta gjerne kontakt med oss om hvilken vifter som passer for deg.

Kryssreferanse Tenger du fra tid til annen å refferere til andre pantonesystemer. Følg denne linken så kan du enkelt konvertere den en pantone fargen til en annen pantone farge. 

PANTONE Color of the Year 2019

PANTONE, produsent av profesjonelle fargestandarder og digitale løsninger for designindustrien, har kommet med  PANTONE 16-1546 Living Coral som Pantone® Color of the Year 2019, en animasjon og levende nyanser av oransje med en gylden undertone. Vi får energi fra naturen.

Akkurat som korallrev er en kilde til næring og energi til sjølivet, gir PANTONE 16-1546 Living Coral, oss varme og næring for å gi komfort og fremdrift i vårt stadig skiftende miljø. En reaksjon på at digital teknologi og sosiale medier stadig mer innlemmer oss i dagliglivet, søker vi autentisk og fordypende opplevelser.  Fargen symboliserer vårt medfødte behov for optimisme og gledesfulle aktiviteter, Pantone 16-1546 Living Coral oppfyller vårt ønske om et lekfullt uttrykk. Pantone Living Coral er en representant for fusjonen av det moderne livet.

PANTONE KOPP

Pantone-kopp i årets farge 2019

PANTONE FHI Metallic Shimmers - Nyhet!